به گزارش خبرنگار مهر، این زمین لرزه که ساعت 15:14 در عمق 18 کیلومتری زمین به وقوع پیوست تقریبا اکثر نقاط جنوب شرق کشور را نیز تکان داد.
گفتنی است براثر زلزله سراوان، استانهای فارس، کرمان و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز لرزیدند.
دکتر مهدی زارع رئیس پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله در گفتگو با خبرنگار مهر گفت:این زمین لرزه در 86 کیلومتری جنوب شرق شهر خاش پس از 16 سال اتفاق افتاده و تابیش از یک سال ممکن است پس لرزه های به بزرگی 6 ریشتر داشته باشد.
امکان تماس تلفنی در سراوان میسر نیست
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات استان سیستان و بلوچستان در مورد وضعیت شبکه ارتباطی و مخابراتی این استان در پی وقوع زلزله 7.5 ریشتری سراوان گفت: به دلیل ترافیک بسیار بالای ارتباطی در این منطقه امکان تماس از طریق تلفن ثابت و همراه هم اکنون میسر نیست.
محمود قلی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، تاکید کرد: شبکه ارتباطی استان سیستان و بلوچستان در حالت عادی قرار دارد و قطعی در این شبکه گزارش نشده است اما در پی بروز زلزله با بزرگای 7.6 ریشتر، ترافیک ارتباطی برای برقراری تماس افزایش یافته و براین اساس امکان تماس با تلفن ثابت و همراه با مشترکان منطقه سراوان ممکن نیست اما در سایر نقاط استان مشکل برقراری ارتباط مشاهده نشده است.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حال بررسی وضعیت ارتباطی منطقه زلزله دیده سراوان هستیم به مهر گفت: در صورت نیاز از شبکه اضطراری برای برقراری ارتباط و تماس در این منطقه استفاده خواهد شد
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر