۱۳۹۲ فروردین ۱۳, سه‌شنبه

از هر ۱۰ واحد تولیدی ۸ واحد وضعیت بحرانی دارند




علیرضا محجوب عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در جشنواره تولید ملی، افتخار ملی که در اسفند ماه سال گذشته برگزار شده بود با اشاره به اینکه سیاست غلط واردات گسترده کالاهای خارجی همچون گذشته ادامه دارد، اظهار داشت: هم‌اکنون از هر
۱۰ واحد تولیدی هشت واحد دارای وضعیت بحرانی و نزدیک به بحران هستند.

 در ادامه ی این نشست ارسلان فتحی‌پور رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز با اشاره به سیاست های اقتصادی دولت اظهار داشت: بازپرداخت اقساط ارزی تولیدکنندگان با نرخ مبادله‌ای باعث ورشکستگی آنها می‌شود و سیاست‌های اقتصادی و ارزی دولت، بسیاری از مردم را به سفته‌بازی و دلالی هدایت کرده است.

وی در خصوص فساد مالی موجود در ادارات دولتی گفت: دیگر نمی‌توان بدون دادن رشوه، کاری را در ادارات دولتی پیش برد، اینکه یک روستایی گاو و گوسفند خود را بفروشد و کارمند دولت شود افتخار نیست.

او با بیان این‌ که نمی توان تورم را در شرایط فعلی کنترل کرد افزود: نقدینگی کشور به
۴۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و با وضعیت فعلی نمی‌توان تورم را کنترل کرد.

فتحی پور با انتقاد شدید از بانک مرکزی، عملکرد این بانک در زمینه عمل به تعهداتش در قبال تولید کنندگان و وارد کنندگان را ناصحیح دانست و گفت: بانک مرکزی مدام شعار حمایت از تولید ملی را می‌دهد اما به آن عمل نمی‌کند، دیگر چیزی از تولید ملی باقی نمانده است، حداکثر ظرفیت تولید در شهرک‌های صنعتی
۴۰ درصد است.

در ادامه این جشنواره احمد توكلی دبیر انجمن تحقیق و توسعه صنایع با انتقاد از وضعیت صنعت تصریح کرد: در همه جا صنعت هزینه دانشگاه را می‌دهد، اما در ایران چنین چیزی وجود ندارد.

كاظم اجلالی نایب رییس خانه صنعت نیز در این جشنواره گفت: ایران به یكی از واردكنندگان بزرگ گندم تبدیل شده است.

او گفت: این حجم واردات متناقض با شعارهای سال حمایت از تولید ملی بوده و این در حالیست كه چند سال پیش جشن خودكفایی گندم برگزارشد.

تحریم علیه ایران از جانب کشورهای غربی و در جهت توقف در پیشرفت برنامه اتمی ایران شکل گرفت. این تحریم‌ها تاثیرات منفی بر روی اقتصاد ایران گذاشته‌ است.

این تحریم‌ها در زمینه‌های اقتصادی، علمی، سیاسی و فروش سلاح و مهمات می‌باشد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر