۱۳۹۲ دی ۸, یکشنبه

مرتضوی اموال بیمه‌شدگان را به مسلخ برد


یک عضو هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی، مستندات تازه‌ای از مبادلات مالی مرتضوی و محمدرضا رحیمی ارائه کرده ‌است. نادر قاضی‌پور از بخشیده شدن کارت هدیه ۵۰ میلیون تومانی به پرسنل نهاد ریاست جمهوری نام برده است.

نادر قاضی‌پور، نماینده ارومیه و عضو هیئت تحقیق و تفحص مجلس ایران از سازمان تامین اجتماعی، در واکنش به مصاحبه سعید مرتضوی با روزنامه "شرق"، نامه‌ای به این روزنامه فرستاده است. شرق می‌نویسد که این جوابیه "مستندات تازه‌ای از فساد" در تامین اجتماعی و "تحلف" محمد رضا رحیمی، معاون اول احمدی‌نژاد را برملا می‌سازد.

در نامه قاضی‌پور و در تکذیب مدعای مرتضوی، آمده که معاون اول احمدی‌نژاد، کارت ۵۰ میلیون تومانی هدیه از سازمان تامین اجتماعی را به جای آن که هزینه "ایتام و بیماران" کند، به پرسنل نهاد ریاست جمهوری بخشیده است.

سعید مرتضوی، پیشتر در گفتگو با شرق، ادعا کرده بود که پول پرداختی به رحیمی به منظور کمک به ایتام و هزینه درمان مراجعان بوده و تصویر این مدرک نیز در اسناد سازمان بوده و تحویل هیئت تحقیق و تفحص شده است.

قاضی‌پور در جوابیه خود به شرق نوشته که چنین تصویری در اسناد مالی سازمان موجود نیست.
سعید مرتضوی، متهم شماره یک پرونده کهریزک و رئیس پیشین سازمان تامین اجتماعی، متهم به سوءاستفاده مالی و رشوه پردازی به نهادها و افراد مختلف در دولت دهم است.

بخشی از گزارش هیئت تحقیق و تفحص مجلس به یک معامله غیرمعمول ۴ میلیارد یورویی میان سازمان تامین اجتماعی و بابک زنجانی اختصاص دارد.
"ردای مدیرعاملی برای مرتضوی گشاد بود"

نادر قاضی‌پور، در نامه خود به روزنامه "شرق" تاکید کرده که مرتضوی، اموال بیمه‌شدگان را با انعقاد "تفاهم‌نامه هلدینگ سورینت قشم" به مسلخ برده است. طبق تفاهم‌نامه سازمان تامین اجتماعی و بابک زنجانی، ۱۳۸ شرکت متعلق به این سازمان به شرکت یاد شده واگذار شده بودند. او با مرور توضیحات مرتضوی و تخلفات تامین اجتماعی، یادآوری کرده که "ردای مدیرعاملی سازمان به تن ایشان گشاد بود
مرتضوی در کنار رحیمی

مرتضوی در مصاحبه با شرق، از روبرو بودن بابک زنجانی با خطر تحریم اتحادیه اروپا و آمریکا و عدم امکان خروج از کشور یاد کرده بود. قاضی‌پور با اتکاء به همین توضیح، تاکید کرده که مرتضوی از "همان ابتدا از ریسک بسیار بالای تفاهم‌نامه مطلع بوده و به چه جراتی چک‌های تضمینی به هلدینگ مذکور با مدیرعاملی بابک زنجانی داده است؟"
در گزارش هیئت تحقیق و تفحص آمده که شرکت‌هایی که بحث واگذاری آنها به بابک زنجانی مطرح است، ۵۰ هزار میلیارد تومان ارزش داشته‌اند اما به ۱۷ هزار میلیارد تومان واگذار شده‌اند.
گزارش ۸۴ صفحه‌ای هیئت تحقیق و تفحص مجلس ایران، نشانگر نمونه‌های متعددی از فساد، حیف و میل اموال و انتصاب‌های مبتنی بر رابطه است.

مرتضوی متقابلا و در نامه‌ای به رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مدعی شده که ۲۸۵ نفر از نمایندگان دوره پیشین مجلس و از جمله رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی، از این سازمان، "کارت هدیه" و "بن خرید" گرفته‌اند.
مرتضوی شاکی شد

در این میان، مرتضوی از وزیر کار و امور اجتماعی و رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس شکایت کرده است. او در شکایت خود که به دادسرای کارکنان دولت فرستاده شده، علی ربیعی و علیرضا محجوب را متهم به "نشر اکاذیب به قصد تشویق اذهان عمومی و ایراد تهمت و افترا" کرده است.

محجوب و ربیعی، در مصاحبه‌ها و سخنرانی‌های خود، از برخی اقدامات مرتضوی همچون پرداخت رشوه به شبکه سوم صدا و سیما، کانون عالی بازنشستگان کشور و فروش و انتقال شرکت‌های تابع سازمان تامین اجتماعی به شرکتی متعلق به بابک زنجانی، پرده برداشته‌اند.

محجوب از جمله گفته است که مرتضوی مبلغ ۸۴ میلیون تومان از اموال تامین اجتماعی را به پدر امیر جوادی‌فر، از قربانیان بازداشتگاه کهریزک پرداخته تا وی از شکایت خود صرفنظر کند.
مرتضوی در واکنش به اتهاماتی که اینک علیه او طرح می‌شوند، تهدید کرده که اگر دادگاهی علنی در این رابطه برگزار شود، دادگاه را با ارائه اسناد و مدارک رسمی، تبدیل به "صحنه رسوایی عوامل انتشار این دروغ بزرگ" می‌کند.

مرتضوی در تازه‌ترین واکنش نیز از شش روزنامه به اتهام افترا و نشر اکاذیب شکایت کرده‌ است. وکیل او می‌گوید موکلش از روزنامه‌های شرق، اعتماد، همشهری، مردم سالاری، جوان و ایران شاکی شده است که بر خلاف تاکید قانون مطبوعات، جوابیه مرتضوی درباره کمیته تحقیق و تفحص را منتشر نکرده‌اند.
شکایت مرتضوی از روزنامه‌ها در حالی اعلام می‌شود که وی در جامعه مطبوعاتی ایران، مسئول "توقیف فله‌‌ای" روزنامه‌ها در سال ۱۳۷۹ معرفی می‌شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر