۱۳۹۱ آبان ۱۰, چهارشنبه

فرانسه ایران اتمی را تهدیدی غیر قابل قبول دانست


فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه، امروز چهارشنبه گفت ایران شواهدی قانع کننده به جامعۀ جهانی ارائه نکرده که حاکی از توقف تحقیقات آن کشور برای دستیابی به سلاح هسته ای باشد.

آقای اولاند پیشاپیش نشست خبری مشترک خود با نخست وزیر اسرائیل به رسانه ها گفت:«ایران اتمی تهدیدی است که وجود آن برای فرانسه غیرقابل قبول است.»

مردم جهان هر ثانیه 95 تن شکلات مصرف می کنند



تاریخ شکلاتی که امروز از آمریکای لاتین تا آسیا در بازار همه کشورها یافت می شود به نقطه شروع تمدن "آزتک ها" بر می گردد. سپس اروپایی ها شکلات های با کیفیت تر تولید کردند و تجارت آن را در جهان گسترش دادند.

طبق آخرین داده های ارائه شده توسط یک نمایشگاه شکلات در پاریس که مصرف سالانه شکلات در جهان را بررسی می کند در هر ثانیه 95 تن شکلات در سراسر جهان مصرف می شود که حجم آن سالانه به سه ملیون تن می رسد.

از کشورهایی که این محصول را به بهترین شکل ارائه می دهند می توان از فرانسه و ژاپن نام برد. فرانسه در جذب مشتریان شکلات نقش برجسته ای دارد اما با این حال ژاپن از وضعیت بهتری در جهان برخوردار است.

خرید و فروش این محصول در ژاپن به میزان 25٪ در سال افزایش یافته است. در همین حال "فرانسوا جان تیهه " یکی از بنیانگذاران نمایشگاه شکلات در پاریس به روزنامه کویتی القبس گفته است که این کمپانی در 21 نقطه از جهان در کشورهای مختلف و شهرهای مشهوری چون شانگ های و نیویورک نمایشگاه برگزار کرده است.

فردریک کاسل طراح فرانسوی لباس های زنانه نیز شکلات معروفی به نام خود دارد.

او در حاشیه نمایشگاه پاریس طی مصاحبه ای گفته است ابتدا بلژیکی ها و سوئیسی ها در بازار شکلات حرف اول را می زدند اما امروز کشورهایی چون ژاپن و فرانسه بهترین ها را برای خود کسب کردند.

چین و هند نیز از کشورهایی هستند که محصول مصرف و فروش شکلات در آنها روبه افزایش است.

فروش شکلات در چین سالانه 30 درصد افزایش یافته و در هند به میزان 20 درصد نیز رو به افزایش یافته است.

۱۳۹۱ آبان ۹, سه‌شنبه

اسرائیل:بمباران مجتمع نظامی در سودان، پیام به رژیم ایران، حماس، آمریکا


 article picture
 
هفته گذشته یک کارخانه تسلیحات نظامی در سودان در یک آتش سوزی مرموز منهدم شد و دو نفر در جریان آن کشته شدند. دولت سودان بلافاصله این واقعه را به گردن حملات هوایی اسرائیل انداخت. هرچند مقامات اسرائیل درباره انفجار نظری ندادند، این اولین حمله اسرائیل از این نوع نبود. تصور می شود سودان کانالی است برای ارسال محموله های اسلحه ایران به نوار غزه .

یک روز بعد از انفجار، مقامات اسرائیل با اعلام خبر آتش سوزی سودان را متهم کردند که به گروههای مسلح تحت حمایت رژیم ایران در منطقه کمک می رساند. کشورهای عرب هم – که از حملات یکجانبه اسرائیل دل خوشی ندارند؛ ولی در عین حال از بابت جمهوری اسلامی نگران هستند – قضیه را به سکوت برگزار کردند.

به گزارش صدای آمریکا، روز یکشنبه، روزنامه تایمز لندن جریان واقعه را صریحاً و با ذکر جزئیات منتشر کرد: هشت جت جنگنده اف-پانزده اسرائیل از فراز دریای سرخ عبور کردند و از جانب شرق وارد سودان شدند. تایمز به نقل از مقاماتی که نامشان ذکر نشده، نوشته است چهار فروند از این هواپیماها تأسیسات اسلحه سازی را بمباران کردند. این روزنامه گزارش کرده است که در این کارخانه موشک تولید می شده؛ و اعضای سپاه پاسداران ایران آن تأسیسات را اداره می کردند.

اما پشت پرده این حمله، واقعیت عمیق تر و برجسته تری از صرف منهدم کردن یک انبار اسلحه نهفته است: در وقایعی از این نوع، جداکردن گزارش از تحلیل، و جدا کردن تحلیل از گمانه زنی کار دشواری است.

چند فرضیه در این باره هست، اما پیش از ارائه آنها باید روشن کنیم که این فرضیه ها مانعه الجمع نیستند، و ممکن است هیچکدام، یکی یا چند تا از آنها واقعیت داشته باشد. این احتمال هم هست که بعضی از این فرضیه ها انگیزه حمله ای شده که شاید هدف اولیه اش انهدام مهمات بوده باشد:

نخست – «رزمایش» اسرائیل برای حمله «پیش رو» به ایران – تایمز لندن با استفاده از جملات مجهول می نویسد حمله «به مثابه تمرینی برای حمله آینده به تأسیسات هسته ای ایران تلقی شده؛ و یک کارخانه تولید راکت و موشک های بالیستیکی در سودان را، که توسط مقامات ایرانی اداره می شود، منهدم کرد.»

یک تحلیلگر انستیتوی واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک به نشریه اینترنتی آتلانتیک گفت فاصله کارخانه منهدم شده از اسرائیل، بیش از فاصله تأسیسات مشکوک هسته ای ایران از آن کشور است.

دوم – هشدار به ایران – مطلب نوشته شده در تایمز لندن حمله اسرائیل را نمایش قدرتی جلوه می دهد که منظور از آن ارعاب ایران و واداشتن آن کشور به مذاکره بر سر برنامه مشکوک اتمی اش است؛ نه تمرین و رزمایش برای حمله ای از پیش تعیین شده به ایران. تایمز به نقل از «یک مقام وزارت دفاع» که نامش را اعلام نکرده، و فرض بر این است که این مقام اسرائیلی باشد، می نویسد «این یک نمایش قدرت بود، اما تنها گوشه ای از توان ما – و آنچه را که ایران می تواند در شمارش معکوس تا بهار آینده انتظار داشته باشد – نشان داد.»

سوم – آمادگی برای جنگ با ایران و حماس – تحلیلگران از مدتها قبل پیش بینی کرده اند ایران در واکنش به حمله اسرائیل به خاکش، گروه های ضداسرائیلی تحت حمایت خود از جمله حماس را به انجام ضدحمله علیه اسرائیل تشویق خواهد کرد. در این صورت، آیا هدف اسرائیل از حمله، تضعیف توان ایران برای این کار بوده است؟ به نظر کاترین زیمرمن از انستیتوی اینترپرایز آمریکا «اسرائیل ممکن است برای از کار انداختن یک خط لجستیکی کلیدی حماس، دست به حمله پیشگیرانه زده باشد. در جریان جنگ غزه در سال ۲۰۰۹ - ۲۰۰۸ هم از همین خط لجستیک استفاده شد – یا شاید این اقدام واکنشی به تلاش ایران برای هر چه مسلح تر کردن حماس بوده است.»

چهارم – دادن پیامی به آمریکا – رابرت فاکس در نشریه نیوزویک این نظر را مطرح کرده که حمله اسرائیل پیامی از سوی بنیامین نتانیاهو (به رئیس جمهوری آینده آمریکا) بود مبنی بر این که فرصت تصمیم گیری در مورد رویارویی فیزیکی با ایران بسیار اندک است. از آنجا که حمله آمریکا به ایران، بیش از حمله اسرائیل – در ابعاد کوچکتر – احتمال موفقیت دارد، آقای نتانیاهو ترجیح می دهد آمریکا این حمله را رهبری کند. یک راه برای واداشتن کاخ سفید به دادن فرمان حمله این است که رئیس جمهوری آمریکا را متقاعد کنیم که اسرائیل – چه با کمک آمریکا و چه بدون کمک این کشور – به ایران حمله خواهد کرد. بنابراین حمله اسرائیل به سودان، می تواند همانقدر که دادن پیام به ایران است، دادن پیام به آمریکا هم محسوب شود.

کمک سازمان ملل برای احیای دریاچه ارومیه


رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به تخصیص 135 میلیون دلار کمک برنامه توسعه و عمران ملل متحد برای حل مشکلات محیط زیست در ایران از جمله دریاچه ارومیه گفت: این کمکها برای رفع چالشهای زیست محیطی از جمله احیاء دریاچه ارومیه مثبت است اما کافی نیست.
مهندس محمد جواد محمدی زاده عصر دوشنبه با حضور در غرفه مهر در نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از اینکه مسائل و چالش های زیست محیطی به خوبی در مجامع بین المللی منتقل شده و سازمان ملل پروتکل ها و کنوانسیونهای مربوطه اطلاعات کافی در خصوص مسائل و چالش های زیست محیطی ایران را دارند خیلی خوشحالیم.
به گفته وی، قطعا انتقال این اطلاعات منجر به جلب توجه آنها و اختصاص منابعی از سوی آنها برای رفع این چالش ها شده است.
رئیس سازمان محیط زیست اظهار داشت: مشکل اصلی تالاب های کشور ما از جمله دریاچه ارومیه، تالار پریشان، گاوخونی و هامون در حال حاضر تامین نشدن حقابه این تالابها و یا به عبارتی بهره برداری های بی رویه و ناصحیح در بالادست این تالابهاست که اجازه ورود آب به آنها را نمی دهد.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: تمام تلاش ما با همکاری نمایندگان مجلس در کمیسیونهای کشاورزی و برنامه و بودجه ، فراکسیون محیط زیست و کمک های بین المللی این است که مشکل حقابه این تالابها و بویژه دریاچه ارومیه را برطرف کنیم.
وی افزود: اما از آنجایی که برای احیاء دریاچه ارومیه اقدامات گوناگونی باید انجام شود که اصلی ترین آنها انتقال آب از دیگر حوزه های آبریز در کشور است به بودجه بسیار زیادی احتیاج داریم. رقم 135 میلیون دلار کمک سازمان ملل که بخشی از آن به احیاء دریاچه ارومیه اختصاص داده می شود برای تمام این اقدامات کافی نیست اما می تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.
پیش از این سرپرست برنامه توسعه و عمران ملل متحد گفته بود این برنامه ظرف پنج سال از سال 2012 تا 2016 ، 235 دلار بودجه برای برنامه های توسعه ای در ایران اختصاص داده که از این میزان 57 درصد یعنی 135 میلیون دلار به رفع چالشهای زیست محیطی از جمله احیای دریاچه ارومیه اختصاص می یابد.

دستگيری شماری از دلالان ارز در مشهد


12 دلال ارز امروز به طور ضربتی در مشهد دستگیر شدند.

رئیـس پلیـس آگاهی خراسان رضوی گفت: این افراد مقابل تعدادی از بانکها در مشهد فعالیت می کردند که با کنترل نا محسوس پلیس در یک عملیات ضربتی شناسایی و دستگیر شدند.
سرهنگ بیدمشکی افزود:در بازرسی از این دلالان53 هزار و836 دلار آمریکا ، 9 هزار و 685 یورو ،71 هزار و79 ریال عربستان ،145 دینار عراقی ، 20 دینار بحرینی ، 1000 افغانی و256 میلیون و 230 هزار ریال وجه نقد کشف شد. 

بازداشت چهار تن از نوکیشان مسیحی در تهران


طی روزهای گذشته چهار تن از نوکیشان مسیحی در تهران بازداشت شده اند.

منابع خبری گزارش داده اند که شهاب صمیمی، فریبا کریم خانی(همسر شهاب صمیمی)، فرشاد رحیمدل و یاسر میرزا زنجانی، طی روزهای جمعه و یکشنبه هفته اخیر دستگیر شده اند.

بر اساس این گزارش، روز جمعه پنجم آبان ماه ۹۱، ماموران امنیتی با ورود به منزل آقای صمیمی، ضمن بازداشت وی و همسرش خانم فریبا کریم خانی، همچنین مهمان آنها فرشاد رحیمدل، منزل آنها را مورد تفتیش قرار داده و کامپیوتر شخصی، کتب، سی دی ها، جزوات و ریسیور ماهواره آنها را نیز ضبط کرده اند.

گزارش مذکور می افزاید؛ روز یکشنبه هفتم آبان ماه نیز، ماموران امنیتی با مراجعه به منزل یاسر میرزا زنجانی، این نوکیش مسیحی ساکن تهران را بازداشت، و همزمان ضمن بازرسی منزل وی، بخشی از وسایل شخصی و خانوادگی آن محل را ضبط کرده اند.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، هنوز از محل نگهداری و همچنین وضعیت این چهار شهروند نوکیش مسیحی خبری منتشر نشده است.

طی هفته های گذشته نیز، هفت تن دیگر از نوکیشان مسیحی، توسط نیروهای امنیتی استان فارس در شهرهای شیراز و کوار بازداشت شدند.

این در حالی است که احمد شهيد، گزارشگر ويژه حقوق بشر سازمان ملل در مورد ايران، چهارشنبه ۲۴ اکتبر گزارش جديد خود را به کميته سوم مجمع عمومی ارائه کرده و خاطرنشان نموده است که "از اواسط سال ۲۰۱۰ تا کنون، بیش از ۳۰۰ مسیحی در ایران دستگیر شده‌اند

يك نماينده آمريكا خواستار بازداشت و محاکمه احمدی نژاد شد


نماینده جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا با ارائه پیش‌نویس قطعنامه اي، خواستار پیگرد قضایی احمدی نژاد شد.


به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبري هيل، "استیو اسرائیل" اين نماینده جمهوری‌خواه با ارائه پیش‌نویس قطعنامه‌ای به کنگره، صدور حکم بازداشت و تعقیب احمدی نژاد را خواستار شد.

در پیش‌نویس قطعنامه اسرائیل آمده است:"محمود احمدی‌نژاد" گفته است که اسرائیل باید محو شود و اینکه یهودیان ملتی ساختگی هستند که دیگر نباید وجود داشته باشند. کنگره خواستار تعقیب و بازداشت احمدی نژاد به جرم تحریک برای کشتار است."

"اسرائیل" پیش از این هم یکبار در ماه سپتامبر چنین اظهاراتی بیان کرده بود.
 

اعتراض كارگران کشت و صنعت کارون شوشترازصبح روز یکشنبه تا كنون ادامه دارد

 
کارگران فصلی که به کار تخصصی بریدن نی اشتغال دارند خواستار اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و همچنین افزایش دستمزد ماهانه خود هستند.

كارگران فصلی «نی‌بر» كشت و صنعت شوشتر در اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای چندمین بار متناوب طی یك سال اخیر ضمن یك اعتراض صنفی دست از كار كشده و تجمع کردند.

نماینده این کارگران به ایلنا گفت: دو هزار کارگر «نی بُر» کشت و صنعت کارون شوشتر در اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، از صبح روز یکشنبه دست از کار کشیده و در مقابل درب ورودی کارخانه تجمع کرده‌اند.

این کارگر افزود: کارگران فصلی که به کار تخصصی بریدن نی اشتغال دارند خواستار اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و همچنین افزایش دستمزد ماهانه خود هستند.

رفع مشكلات سنوات و باقی ماندن معضل طبقه‌بندی مشاغل

دبیر اجرایی خانه کارگر اهواز ضمن تایید اعتراض صنفی و تجمع کارگران نی بر کارون شوشتر، اظهار كرد: کارگران نی بر کشت و صنعت کارون شوشتر برای چندمین بار است كه نسبت به عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و محاسبات سنواتی خود تجمع و اعتراض می‌کنند.

آقایار حسینی ادامه داد: مشکلات سنواتی این کارگران هم اکنون رفع شده است ولی همچنان قانون طبقه‌بندی مشاغل در خصوص این كارگران اجرا نمی‌شود.
به گفته این فعال کارگری بسیاری از این کارگران به سن بازنشستگی رسیده‌اند اما به دلیل تعویق در پرداخت حق بیمه توسط کارفرما امکان بازنشسته شدن و استفاده از مزایای تامین اجتماعی را ندارند.
دبیر خانه کارگر اهواز اضافه کرد: مشکلات صنفی کارگران با واحد‌های تولیدی استان همچنان به قوت خود باقی است و در بخشهای مختلف تولیدی کماکان کارگران با تاخیر حقوق و دستمزد مواجه‌اند.

گفتنی است تماس خبرنگار ایلنا برای پی گیری مشکلات کارگران با مسئولان این کارخانه بی‌نتیجه مانده است، علاوه بر آن رئیس اداره تعاون، کارو رفاه اجتماعی شوش‌تر نیز حاضر به پاسخگویی در این زمینه نشد.

۱۳۹۱ آبان ۸, دوشنبه

بيکار شدن ۶۱ هزار نفر در عسلويه


رادیو فردا: روزنامه جهان صنعت در شماره روز دوشنبه خود در گفت و گو با پرويز کاظمی به بررسی «آسيب شناسی اقتصاد ايران» پرداخته و از قول وزير سابق رفاه و تامين اجتماعی در دولت احمدی نژاد از «بيکار شدن ۶۱ هزار نفر در عسلويه» خبر داده است.
پرويز کاظمی ريشه بحران اقتصادی فعلی در ايران را «مديريت ناموفق» توصيف کرده و به روزنامه جهان صنعت گفته که « روزنامه تنها بخشی از مشکلات کنونی ما ايرانی‌ها مديريت ناموفق» است و برای نمونه « ما بايد آمار عسلويه را دربياوريم که در گذشته به چه صورت بوده ايم و اکنون چگونه ايم؟ در گذشته ۶۵ هزار نفر در آنجا شاغل بودند که هم اکنون چهار هزار نفر شده اند.»
وزير سابق رفاه و تامين اجتماعی در دولت احمدی نژاد همچنين به ارائه آمارهای نادرست از سوی مراکز و دستگاه های دولتی اشاره کرده و گفته است: «در جلسه ای که خدمت مقام رهبری بوديم من گفتم جايی که آمار کشور را منتشر و پردازش می کند بايد مستقل باشد.»
به نوشته روزنامه جهان صنعت، پرويز کاظمی به از ميان رفتن «اعتماد ميان ملت و دولت» به عنوان يکی از دلايل بروز بحران در مناسبات حکومت با مردم و از جمله دلايل ناکامی برنامه های اقصادی دولت ياد کرده و همچنين گفته که «فاصله گرفتن از خدا و کمرنگ شدن نقش خدا در زندگی» نيز در ايجاد مشکلات موثر است چرا که اگر کسی «اين باور را داشته باشيد با مردم خود رو راست ‌خواهد بود، آمار و اطلاعات را به درستی اعلام ‌کرده و اگر ايرادی وجود داشته باشد به مردم منعکس می‌کند، و اگر اشتباهی را مرتکب شود عذرخواهی خواهد کرد» اما «در حال حاضر دقيقا ۱۸۰ درجه برعکس است، فقط می‌خواهند زير آب کسی را بزنند و خودشان جای او بروند و با آمار و اطلاعاتی که منتشر می‌کنند نفرات قبلی را تخريب ‌کرده تا جايگاه بعدی‌ها مستحکم شود.»
پرويز کاظمی همچنين گفته است: «از لحاظ ذخاير گازی رتبه دوم جهان و از نظر ذخاير نفتی در جايگاه سوم جهان قرار داريم» اما «سوالم اين است که الان مشتقات گازی و نفتی ما کجاست؟» و «چرا کشوری که اين همه ذخاير گازی و نفتی دارد خودش بايد در چنين شرايطی باشد؟»
روزنامه جهان صنعت درعين حال با اشاره به «ذخاير نفت و گاز»، «منابع عظيم معدنی»، «چهار فصل متنوع آب و هوايی» و «منابع انسانی» ايران نوشته است: «با اين همه ابزار و امکانات طبيعی و انسانی، ما ايرانيان همچنان اندر خم يک کوچه‌ايم» و «کاهش رشد اقتصادی از ۳.۴ درصد در ۱۲ سال گذشته به ۱.۳ درصد که اولين تبعات آن افزايش بيکاری است.»
اين روزنامه با اشاره به آمارهای رسمی درباره «رسيدن نرخ تورم به ۲۲.۹ درصد در مردادماه سال جاری»، از «افت شديد ارزش پولی ملی در کنار پرواز نرخ ارزهای خارجی» و «افزايش حجم نقدينگی ۳۸۷ هزار ميليارد تومانی» و «مطالبات معوق ۶۰ هزار ميليارد تومانی بخش توليد به بانک‌ها» به عنوان بخشی از بحران اقتصادی در ايران نام برده است. 

نتیجه آلودگی هوا در ایران؛ سالانه هزاران قربانی و میلیاردها دلار ز


مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران می‌گوید سالانه ۴ تا ۵ هزار نفر در این شهر قربانی آلودگی هوا می‌شوند. خسارت آلودگی هوا در ایران بیش از ۸ میلیارد دلار در سال برآورد می‌شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، صبح دوشنبه هشتم ابان‌ماه در جریان برگزاری کارگاه تخصصی "ترافیک و رسانه" بخشی از معضلات زیست محیطی ایران، به ویژه وضعیت آلودگی هوای تهران به بحث و بررسی گذاشته شد.
یوسف رشیدی، مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران که به عنوان نخستین مدرس کارگاه یادشده سخنرانی کرد ضمن ارائه تصویری نگران‌کننده از میزان الاینده‌ها در هوای پایتخت به این نتیجه رسید که "در بحث آلودگی هوا در حال در جا زدن هستیم."
آمار نادقیق شمار قربانیان
به گزارش روابط عمومی شهرداری تهران، رشیدی با استناد به گزارش‌های رسمی وزارت بهداشت گفته است: «­به واسطه چند آلاینده تعداد مرگ و میرهای ناشی از آلودگی هوای تهران سالانه به ۴ تا ۵ هزار نفر می‌رسد.» برخی منابع و شماری از مسئولان وزارت بهداشت این تعداد را تا ۱۸ هزار نفر اعلام کرده‌اند.
وزارت بهداشت به بهانه‌های مختلف از ارائه‌ی آمار دقیق مرگ و میر شهروندان که با آلودگی هوا ارتباط مستقیم داردب، خودداری می‌کند. یکی از این بهانه‌ها ضرورت "تطبیق آمار وزارت بهداشت با پزشکی قانونی و ثبت احوال" عنوان می‌شود که مسئولان آن را زمان‌بر توصیف می‌کنند.
به رغم در دست نبودن آمار دقیق، اظهارات برخی از مسئولان نشان می‌دهد که شمار قربانیان آلودگی هوا در تهران بسیار بیشتر از تعدادی باشد که یوسف رشیدی اعلام کرده است.
«آمار واقعی بدتر از ارقام اعلام شده است»
محمدکاظم ندافی، ريیس مرکز سلامت محیط و کار و معاون وزیر بهداشت سوم بهمن ماه سال ۱۳۸۹، در همایش بررسی آلودگی هوای تهران گفته بود: «براساس آمار کمترین میزان مرگ و میر به علت آلودگی هوا ۱۰ هزار نفر و بیشترین آن ۱۸ هزار نفر در سال و میانگین آن ۱۳ هزار نفر است.»
اظهارات ندافی توسط واحد مرکزی خبر، به عنوان یکی از رسانه‌های رسمی حکومت جمهوری اسلامی منتشر شده است. آمار ارائه شده توسط او در گزارش‌های نهادهای بین‌المللی، از جمله بانک جهانی نیز تایید شده است.
بر اساس گزارش‌هایی که در رسانه‌های ایران منتشر می‌شود میزان الاینده‌های هوای تهران در سال‌های اخیر افزایش نیز یافته است. مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گرچه شمار قربانیان در تهران را بسیار کمتر از آنچه هست اعلام کرد اعتراف می‌کند: «اگر آلودگی هوا را به جای این که روزانه بسنجیم، در بلندمدت مورد سنجش قرار دهیم، آمارها از این که هست نیز بدتر می‌شود.»
میزان آزبست ۵۰ تا ۱۰۰ برابر شهرهای پاک
یوسف رشیدی در نشست "ترافیک و رسانه" گفت: «میزان آزبست در تهران ۵۰ تا ۱۰۰ برابر شهرهای پاک و میزان بنزین هوای تهران نیز ۱۰ برابر حد استاندارد است.» آزبست (پنبه نسوز) عمدتا از طریق لنت ترمز و صفحه کلاج خودروها در هوا منتشر می‌شود و از عوامل ابتلا به سرطان ریه شناخته شده است.
آلایندگی سوخت خودروها در ایران در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.مطابق تصمیم دولت و به منظور کاهش واردات، شماری از پتروشیمی‌‌ها با تغییر کاربری تولید بنزین را در دستور کار خود قرار داده‌اند. غیراستاندارد بودن این بنزین و نقش آن در افزایش آلودگی هوای تهران و دیگر کلان‌شهرها بارها از سوی کارشناسان و نمایندگان مجلس مورد انتقاد قرار گرفته است.
تولید بنزین در صنایع پتروشیمی، که دولت منکر آلاینده بودن آن است، از تابستان ۱۳۸۹ آغاز و با کاهش مصرف در سال ۹۰ تقریبا متوقف شد.
سوخت و خودروهای غیراستاندارد
از ابتدای سال جاری مصرف بنزین در ایران روزانه حدود سه میلیون لیتر بیشتر از میانگین سال گذشته بود و به ۶۳ میلیون لیتر در روز رسید. با افزایش مصرف، تولید بنزین در پتروشیمی‌ها از سر گرفته شده است. سایت خبر آنلاین روز دوشنبه، ۸ آبان گزارش داد در روزهای اخیر مصرف بنزین با افزایشی ۵ درصدی از ۶۵ میلیون لیتر در روز فراتر رفته است.
رشیدی می‌گوید: «هم در زمینه سوخت استاندارد و هم در زمینه خودروی استاندارد با چالش روبرو هستیم.» او می‌افزاید: «تلنباری از قوانین اجرا نشده و قوانینی که قابلیت اجرا ندارند، مانند موظف کردن وزارت نیرو به بارور کردن ابرها در شرایط هشدار آلودگی هوا را داریم.»
مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران روز دوشنبه گفت: «کلکسیونی از انواع آلاینده‌ها و تلنباری از انبوه قوانین اجرا نشده داریم و برآورد می‌شود که خسارات آلودگی هوا به کشورمان هر سال بالغ بر ۸ میلیارد دلار باشد.» او اعتراف می‌کند: «‌در حوزه آلودگی هوا روح کارشناسی در قوانین وجود ندارد و نگاهمان در این حوزه سطحی و ساده انگارانه است.

ناکامى «هیئت عالی حل اختلاف قوای سه‌گانه» مجتبى خامنه‌اى: پدر، نگران است



در حالى که خبرگزارى فارس (ارگان غیررسمى سپاه) و رجانیوز (نزدیک به مصباح یزدى) از ناکامى تلاش‌ها براى حل اختلافات سران کشور خبر داده‌اند، محمد جواد اکبرین، دین‌پژوه و روزنامه‌نگار مى گوید که به تازگى با یکی از مدرّسین حوزه علمیه قم گفتگو کرده و مطلع شده است که «سید مجتبى خامنه‌اى در صحبت با برخى از نمایندگان مجلس خبرگان از ر
فتار محمود احمدى نژاد به شدت ابراز نارضایتى کرده و گفته است که به هشدارهاى پدرش توجه نمى کنند وخامنه اى نگران است که در این ماههاى باقیمانده، تشنّج بالا بگیرد».

اخبار رجانیوز و فارس هم خبر دریافتىِ “راه دیگر” را تایید مى کند. رجانیوز خبر داده که تلاش هاى «هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه»، که از سوى رهبر جمهورى اسلامى تشکیل شد تا بتواند اختلافات را مهار کند ناکام مانده و مرتضى آقا تهرانى، دبیر کل جبهه پایداری که پیش از جدایى از احمدى نژاد به عنوان «استاد اخلاق هیئت دولت» معرفى مى شد گفته که «به تشنج کشیدن فضای سیاسی کشور»، «با وجود تصریح رهبر معظم انقلاب، در دعوای لفظی روسای قوای مجریه و قضائیه در رسانه ها قابل مشاهده است».

به گزارش رجانیوز، آقاتهرانى گفته است: «مهار اختلافات شرایط خاص کشور در عرصه بین المللی و لزوم انسجام در برخورد با تهدیدهای خارجی، موجب شده است تا مردم و بسیاری از دلسوزان انقلاب اسلامی، از رفتار این روزهای سران قوا در علنی کردن اختلافات حاشیه ای و به تشنج کشیدن فضای سیاسی کشور، ابراز گلایه و ناراحتی کنند. موضوعی که با وجود تصریح رهبر معظم انقلاب، در دعوای لفظی روسای قوای مجریه و قضائیه در رسانه ها قابل مشاهده است».

همزمان، حسن ممدوحی عضو مجلس خبرگان هم به خبرگزاری فارس گفته است که این «اختلافات یک نوع لغزش و تنش در کشور ایجاد کرده و بسیار خطرناک است». وى با تأکید بر اینکه «اختلافات قوا در داخل کشور به عنوان موفقیت برای دشمنان به شمار می‌رود» افزوده است «این اقدامات موجب سوء‌استفاده دشمن خواهد شد هرچند قصد مسئولین صدمه زدن به کشور نیست».

رجانیوز در گزارشى خبر داده که تلاش هاى «هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه»، که از سوى رهبر جمهورى اسلامى تشکیل شد تا بتواند اختلافات را مهار کند نیز ناکام مانده است. رجانیوز، نزدیک به مصباح یزدى و جبهه پایدارى نوشته که «احمدی نژاد در اقدامی عجیب و به دور از موازین اخلاقی، ضمن رسانه ای کردن نامه محرمانه رییس قوه قضاییه، با تاکید بر حق قانونی خود به عنوان مجری قانون اساسی، بر خواسته خود پافشاری کرد».

این وبسایت ابراز نگرانى کرده که «ماجرای نامه نگاری های علنی میان رییس جمهور و رییس قوه قضاییه نه تنها به پایان نرسیده، بلکه با نامه آملی لاریجانی خطاب به دکتر احمدی نژاد، این مساله وارد فاز تازه ای شده تا بجای پیگیری اختلافات سران قوا در «هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه»، این رسانه ها باشند که محلی برای رد و بدل کردن استدلالات روسای قوا باشند»

رجانیوز این وضعیت را «دقیقا خلاف خواسته رهبر معظم انقلاب» توصیف کرده و یادآورى کرده که «در شرایط فعلی»، «دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی در همه عرصه ها از جمله اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، نظامی، امنیتی و … بر فشارهای خود بر مردم ایران افزوده اند».

در روزهاى اخیر اگرچه خبر سوال ها و استیضاح هاى پى در پى از مجلس منتشر مى شود و علیرغم شمارِ بالاى امضاى نمایندگان، ناگهان به محاق مى رود، اما انتشار نامه محرمانه رؤساى قوا و آشکار شدن اختلافات شان به بهانه بازدید محمود احمدى نژاد از زندان اوین، بى توجهى به سخنان رهبر جمهورى اسلامى تلقى شده و بر نگرانى هاى برخى اصولگرایان افزوده است.

طوفان و انتخابات آمريکا؛ دمکراتها نگرانند


به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، یکی از مشاوران اصلی باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد بیم دارد خطر رسیدن طوفان سندی به سواحل این کشور مشارکت مردم را در انتخابات ریاست جمهوری تحت تاثیر قرار دهد.
دیوید اکسلورد گفت، بخصوص از احتمال تاثیر گذاری طوفان سندی بر رای دهندگانی که تصمیم گرفته اند زودتر از موعد رای دهند، بیمناک است.
مشاور اوباما همچنین اعلام کرد، ما بطور آشکار دسترسی بدون مانع مردم را به مراکز اخذ رای خواستاریم و معتقدیم هرچه مردم بیشتری در رای گیری شرکت کنند، نتایج ما بهتر خواهد شد.
وی افرود، بنابراین طوفان به میزانی که امور را پیچیده می کند، منبع نگرانی است .
طوفان سندی که قرار است صبح روز سه شنبه به سواحل شرقی آمریکا برسد، نه روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، برنامه تبلیغاتی نامزدها را بر هم زده و آنها را مجبور کرده است گردهماییهای عمومی خود را در ایالتهای در معرض تهدید طوفان لغو کنند.
اوباما روز یکشنبه با جلو انداختن سفر مبارزاتی خود به فلوریدا و لغو کردن سفرهای تبلیغاتی خود به ویرجینیا و کلرادو که برای روزهای دوشنبه و سه شنبه پیش بینی شده بود، تصمیم گرفته است برای نظارت بر اوضاع در کاخ سفید بماند.
دیوید اکسلورد خاطر نشان کرد، بهترین کاری که ما می توانیم انجام دهیم، این است که روی کمک به مردم در جریان طوفان متمرکز شویم و امیدوار باشیم که در پایان هفته آینده از طوفان خلاص شده باشیم و مردم بتوانند روی انتخابات تمرکز کنند. 

احضار سعید شیرزاد به دادگاه انقلاب تهران


احضار سعید شیرزاد به دادگاه انقلاب تهران

 سعید شیرزاد فعال حقوق کودک و از امدادگران بازداشت شده در اهر به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران احضار شد.

 سعید شیرزاد فعال حقوق کودک ۳۱ مرداد ماه زمانی که برای امداد و کمک رسانی به زلزله زدگان آذربایجان شرقی رفته بود، در شهرستان اهر بازداشت شد.

پرونده وی ابتدا به شعبه ۱ بازپرسی دادسرای انقلاب اهر ارجاع و سپس این دادسرا از خود رد صلاحیت کرده و پرونده وی را به تهران ارجاع نمود. این پرونده در شعبه ۶ بازپرسی دادسرای مقدس واقع در زندان اوین بررسی و سعید شیرزاد ۱۹ شهریور ماه با قرار کفالت از زندان اوین آزاد گردید.

طبق آخرین اخبار شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیرعباس بصورت تلفی این فعال حقوق کودک را برای روز آینده سه‌شنبه ۹ آبان ماه احضار نموده است.
هرانا
  
سعید شیرزاد فعال حقوق کودک و از امدادگران بازداشت شده در اهر به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران احضار شد.

سعید شیرزاد فعال حقوق کودک ۳۱ مرداد ماه زمانی که برای امداد و کمک رسانی به زلزله زدگان آذربایجان شرقی رفته بود، در شهرستان اهر بازداشت شد.

پرونده وی ابتدا به شعبه ۱ بازپرسی دادسرای انقلاب اهر ارجاع و سپس این دادسرا از خود رد صلاحیت کرده و پرونده وی را به تهران ارجاع نمود. این پرونده در شعبه ۶ بازپرسی دادسرای مقدس واقع در زندان اوین بررسی و سعید شیرزاد ۱۹ شهریور ماه با قرار کفالت از زندان اوین آزاد گردید.

طبق آخرین اخبار شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیرعباس بصورت تلفی این فعال حقوق کودک را برای روز آینده سه‌شنبه ۹ آبان ماه احضار نموده است.

وعده های دروغ مسوولان: وام ۲ میلیونی بلاعوض زلزله زدگان هم حذف شد


 وعده های مسوولان رژیم در مورد ساختن دو ماهه خانه های زلزله زده گان آذربایجان دروغ بود. وعده دادن کانکس ها دروغ بود. وعده وام دو میلیونی بلاعوض هم دروغ بود. و این دروغ ها سرانجام صدای اعتراض نماینده مجلس از ورزقان را درآورده است.

وعده های دروغ مسوولان: وام ۲ میلیونی بلاعوض زلزله زدگان هم حذف شد
الهوردی دهقان اهدای کانکس به جای وام دو میلیونی بلاعوض به زلزله زدگان را خلاف مصوبه دولت اعلام کرد و گفت: «طبق آیین نامه ستاد بحران، تامین مسکن موقت بر عهده بنیاد مسکن است که در این امر کم کاری شده و حذف وام دو میلیونی خلاف مصوبه دولت بوده و مورد اعتراض زلزله زدگان است.» وی تاکید کرد: «با تمامی این اوصاف همچنان کانکس در میان زلزله زدگان پخش نشده و در واقع تا کنون آنچه هم داده شده انباری است که پس از اهدای آنها از مردم تعهد گرفته می شود که دیگر درخواستی برای گرفتن وام ندارند که این خلاف قانون بوده و از حادثه دیدگان در هیچ کشوری برای ارائه خدمات تعهد نمی گیرند.» دهقان با اشاره به اینکه هزینه تمام شده کانکس ها کمتر از دو میلیون تومان است، افزود: :تداوم زلزله در منطقه مردم را وحشت زده کرده و از رفتن به خانه های آسیب دیده خود اجتناب می کنند که این نیز بر مشکلات دیگر افزوده و ضروریست کارشناسان مقاومت خانه های تعمیری را بررسی کنند. » به گزارش خبرگزاری مهر وی تاکید کرد:» فصل سرما سر رسیده و دیگر ضروریست که چادرها جمع آوری شده و زلزله زدگان به صورت موقت و یا دائم هر چه زودتر اسکان داده شوند.»

۱۳۹۱ آبان ۷, یکشنبه

قمار، خودرو و خانه لوکس؛ سرگرمی آقازاده ها



رادیو آلمان: نوکیسه‌های جمهوری اسلامی که تقریبا همه از نزدیکان حکومت‌اند برای خرج کردن ثروت‌های بادآورده راه‌های گوناگون دارند؛ خودروها و آپارتمان‌های چند میلیارد تومانی بخش آشکار و قمار از بخش‌های پنهان آن است.

آگهی آپارتمان‌های لوکس یا "پنت هاوس"های چند صد متر مربعی در وبسایت‌های قانونی در ایران فراوان به چشم می‌خورد و گزارش و تصویر آن نیز در رسانه‌ها
 و مطبوعات منتشر می‌شود.

روزنامه خراسان اول مهرماه از فروش یک واحد مسکونی در منطقه کامرانیه تهران به قیمت ۳۰ میلیارد تومان خبر داد. چند روز پیش از آن نشریه "اقتصاد ایران آنلاین" با رجوع به صفحه نیازمندی‌های روزنامه‌ها گزارشی منتشر کرد از "پنت‌هاوس"های چند صد متری و چند میلیارد تومانی در مناطق شمالی تهران.

ریخت و پاش‌های آشکار و پنهان نوکیسه‌ها

خانه و خودروی میلیاردی را نمی‌توان به راحتی پنهان کرد. خانه‌های لوکس اگر در محله‌های دنج از چشم بسیاری پنهان بماند خودروهای پورشه، لامبورگینی و مازراتی را می‌توان در خیابان‌های تهران دید. بخش‌های پنهان ریخت و پاش نوکیسه‌ها شامل کارهایی چون قمار در قمارخانه‌های خصوصی می‌شود.

به این مکان‌ها شاید نتوان به راحتی سرکشی کرد اما خبرهای مربوط به آن به گوش مردم می‌رسد و گاهی نیز در رسانه‌های خبری منعکس می‌ود.

سایت خبری بازتاب در گزارشی که روز شنبه ششم آبان ماه منتشر شد نوشت: «قمارخانه‌های لوکس در تهران بیداد می‌کند.» بنابر این گزارش مسائل سیاسی و خبرهای مربوط به نوسان شدید بازار ارز و سکه چنان همه را به خود مشغول کرده که "دیگر به فسادهای سازمان یافته که از طبقات بالایی سرچشمه گرفته بی‌اعتنا هستیم."

تفریح نوکیسگان دوران احمدی‌نژاد


به نوشته‌ی بازتاب، «رشد نقدینگی و وام‌های کلان و معاملات انحصاری، برای چهارمین بار در تاریخ سی و سه سال معاصر، موجب پیدایش "طبقه جدید"ی شده که بیشترین دلواپسی شخصی این نوکیسه‌ها را رقابت بر سر رنگ پورشه و مازراتی و قمارهای کلان، اما نه در بانکوک و قبرس، بلکه در تهران، بیخ گوش منازل آقایان سیاستمدار تشکیل می‌دهد.»

در این گزارش تفریح نوکیسگان در دوره ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی که "دوران سازندگی" خوانده می‌شود "زن بارگی و نوش‌خواری و افیون" عنوان شده است. این گزارش می‌افزاید، اکنون اینها «دغدغه طبقه نوظهور عصر دولت دهم نیستند، بلکه علایقی نظیر: "خانه با شکوه"، "قمار" و "گرانترین ماشین" جای آنها را گرفته است.»

قماربازی در سایه امنیت فرزندان دولتمردان

سایت خبری بازتاب، مشتری قمارخانه‌های لوکس تهران را "صاحبان معاملات انحصاری واردات انگور تا پورشه و پروژه‌های نفتی و بدهکاران بزرگ بانکی" معرفی می‌کند و می‌نویسد، گردانندگان این قمارخانه‌ها "امنیت را با شکار فرزندان مدیران کشوری از هر نوعش تامین می‌کنند."

بازتاب در گزارش خود به رقابت دو قمارخانه خصوصی در زعفرانیه و کامرانیه اشاره می‌کند که با "نوشیدنی‌هاى بهتر و خانم‌هاى زیبا و سرشناس‌تر" به دنبال جذب مشتری‌های بیشتر هستند. این گزارش می‌افزاید "همانند اینها در محله‌های خوش‌نشین تهران رو به فزونی است. در فرشته، الهیه، زعفرانیه، سعادت‌آباد و شهرک غرب چنین قمارخانه‌هاى لوکس در حال تاسیس است."

از صنعت و ورزش تا قمار

بسیاری از این مراکز که یافتن آدرس‌شان با چند پرس‌وجو میسر می‌شود جز با اطلاع و همکاری نیروی انتظامی امکان ادامه‌ی کار ندارند. این موضوع مانند خرید و فروش مشروبات الکلی در تفریح‌گاه‌های شمال کشور یا برگزاری مراسم و عروسی‌های مختلط در باغ‌های اطراف شهر است که اغلب شهروند طبقه متوسط نمونه‌ای از آن را تجربه کرده‌اند.

ظاهرا برخی از نوکیسگانی که قمار را به یکی از تفریح شبانه خود تبدیل کرده‌اند قصد دارند با استفاده از حضور و نفوذ در ارکان حکومت، نوعی از این "تفریحات" را در سطح جامعه نیز رواج دهند.

سایت بازتاب تعداد قماربازان نوکیسه را حدود دو هزار نفر برآورد می‌کند و می‌نویسد: «حالا این گروه اندک می‌خواهد قمار را به یک بازى همگانی و خانگی تبدیل کند، و سرمایه‌گذاران جدیدى ظهور کرده‌اند که سابقه صنعتی و ورزشی دارند و تاسیس باشگاه‌های شرط‌بندى، اولین اقدام آنها خواهد بود.»

دومین بخش دادگاه کشتار دهه شصت :به یاد همه آن ها که غریبانه اعدام شدند



بخش دوم دادگاه ايران تريبونال که به بازسازی کشتار زندانيان سياسی ايران در دهه ۶۰ به قصد زنده نگاه داشتن آن پرداخت، با رأی قضات دادگاه به پايان رسيد. اين دادگاه با شنيدن شهادت‌های ده‌ها زندانی سياسی در دو نوبت کشتارهای دهه ۶۰ در ايران توسط جمهوری اسلامی را «جنايت عليه بشريت» شناخت.

بخش نخست دادگاه رسيدگی به کشتار زندانيان سياس
ی در دهه شصت خرداد ماه به مدت پنچ روز، در مرکز اقدام حقوق بشر سازمان عفو بين‌الملل در لندن برگزار شده بود و بخش دوم آن نيز از پنجشنبه گذشته در سالن صلح، ساختمان دادگاه لاهه برگزار شد.

در هر دو بخش از دادگاه ده ها نفر از شاهدان و بستگان اعدام شدگان حضور یافتند و روایت های تکان دهنده خود را بیان داشتند. و گاه چنان بود که حاضران می گریستند و یا از خود بیخود می شدند. بنا به گزارش دادگاه ایران تریبونال در جلسه اول هشتاد تن شاهد و خانواده قربانیان حاضر شدند و در جلسه دوم که در لاهه برگزار شد نیز ۷۵ آمدند.

شاهدان و خانواده های اعدام نه تنها از سه زندان مخوف تهران [اوین، رجائی شهر و قصر] بلکه از زندان های چهل استان و شهر گزارش دادند و در میانشان از همه نوع گرایش های سیاسی بود و خبرنگارانی از اطراف جهان در جلسات دادگاه حاضر می شدند و جريان برگزاری آن نيز به‌طور مستقيم از سايت اينترنتی دادگاه پخش می‌شد.

اين دادگاه ضمانت اجرای قضائی ندارد اما به‌طور نمادين نخستين دادگاه بين‌المللی است که به جنايت‌های دهه ۶۰ در ايران رسيدگی می‌کند. فرزند یکی از قربانیان این کشتارها که هرگز پدر خود را ندیده و تا هشت سالگی از دیدن مادر هم محروم بوده است در پایان جلسه دوم گفت انگار باری بر دوشم بود که به زمین گذاشته شد وقتی کسانی را دیدم که غمی مانند من داشتند.

جوانانی که پدر و مادرشان اعدام شده بودند. حکایت هائی که گفته شد، انگار دانستم جهان غمخوار است.

کميسيون حقيقت‌ياب اين دادگاه، که رياست آن را موريس کاپيتورن گزارشگر ويژه پيشين سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ايران بر عهده داشت، بر اساس اظهارات گزارشی تهيه کرد و همين گزارش مبنای کيفرخواست بخش دوم دادگاه در لاهه قرار گرفت که از سوی گروه دادستانی به هيئت داوران ارايه شد.

دادگاه «ايران تريبونال» که در سه روز اخير هر روز ساعت ۹ صبح تا پنج بعد از ظهر ادامه داشت به رياست قاضی جوآن کريستين برسيگر از آفريقای جنوبی برگزار گرديد و پنج نفر هيئت قضات آن پروفسور جان دوگارد از آفريقای جنوبی، پروفسور هاکو هاتوا از کنيا، پروفسور باتريشيا سلرز از بلژيک و پروفسور مايکل هانس فيلد از انگلستان بودند.

گروه دادستانی اين دادگاه را نانسی هورماشيا، مژده شهرياری، کاوه شهروز، جان کوپر، سر جفری نايس، گيسونيا و پيام اخوان بر عهده داشتند.

در اين سه روز شاهدانی چون هدايت‌الله متين‌دفتری، نایب رئيس کاتون وکلای ايران؛ ملکه مصطفی سلطانی که چهار برادر وی به دست حکومت ايران اعدام و کشته شده‌اند، شورا مکارمی که مادر و خاله‌ش اعدام شده بودند؛ شهره قنبری، زندانی سياسی سابق که به‌هنگام دستگيری از اعضای سازمان پيکار در راه آزادی طبقه کارگر بود؛ امير آطیابی، زندانی سياسی به اتهام عضويت در سازمان جوانان حزب توده؛ شکوفه سخی، زندانی سياسی دهه ۶۰؛ حوريه جهان‌پور از اقليت بهايی؛ احمد موسوی، از زندانيان سياسی سابق به جرم عضويت در گروه پيشگام از سازمان چريک‌های فدائی خلق؛ مهدی اصلانی، زندانی سياسی سابق و عضو پيشين سازمان فدائيان خلق، نادر (فرهاد) بوکايی، زندانی سياسی سابق که در زمان دستگيری هوادار سازمان راه کارگر بود و ايرج مصداقی، نويسنده کتاب «نه زيستن، نه مرگ»، زندانی سياسی سابق که از اعضای سازمان مجاهدين خلق بود؛ در جايگاه قرار گرفتند و صحنه‌های تکان‌دهنده‌ای از شرايط زندان‌ها و شکنجه‌ها و اعدام‌های زندانيان سياسی را بازگو کردند.

رأی نهايی دادگاه «ايران تريبونال» در ساعت ۱۶ شنبه توسط هيئت قضات ارائه شد و در پايان شرکت‌کنندگان در اين دادگاه با بلند کردن دست‌های خود به علامت پيروزی به خواندن سرود پرداختند.

پرونده قتل عام زندانیان سیاسی ایران سرانجام به دادگاه لاهه رسید




در یک رخداد کم سابقه، از دیروز در دادگاه بین المللی لاهه در کشور هلند، پرونده قتل عام زندانیان سیاسی جمهوری اسلامی که در سال های دهه شصت خورشیدی ایران رخ داد، به جریان افتاد. در آن سال ها، به ویژه در اواخر جنگ ایران و عراق، براساس فتوای خمینی، هزاران زندانی سیاسی ایران اعدام شدند..

دادگاهی که از امروز در لاهه هلند کار خود را آغاز 
کرد، شروع رسمی مرحلۀ تحقیق درباره آن اعدام های وسیع است، که هرگز شمار واقعی قربانیان آن تعیین نشد و گاه تا رقم هایی مانند بیست هزار نفر نیز در مورد آن سخن رفت.

ترکیب قضات و دادستان های دادگاه،لاهه هلند شماری از وکلای بین المللی را دربرمی گیرد؛ کسانی که از جمله به پروندۀ جنایت های دیکتاتورهای روآندا و یوگسلاوی پیشین رسیدگی کرده اند. دادستان دادگاه قاضی جان کوپر است، که در کیفرخواست خود علیه سران جمهوری اسلامی، آنها را عاملان جنایات ضد بشری که "لکه ننگ بزرگی بر پیشانی تاریخ و وجدان بشری" زده اند، توصیف کرد.

طبیعی است که رژیم ایران از فرستادن هرگونه نماینده ای به این دادگاه خودداری کرده است – به ویژه آنکه عامل اصلی این جنایات فتوای خمینی ددمنش بوده است.

در تریبونال بین المللی لاهه چند نفر از جوانان ایرانی که دوران کودکی خود را همراه والدینشان در زندان های سیاسی ایران بوده اند، در شمار شاهدان قوی پرونده و جنایات سران جمهوری اسلامی هستند.

پس از دادگاه تحقیقاتی در لاهه که در مرحله فعلی است، اوایل تابستان سال آینده کمیسیون حقیقت یاب برپا خواهد شد.

این نخستین دادگاه رسیدگی به قتل عام زندانیان سیاسی دهه 60 خورشیدی، در حالی آغاز شد که دکتر احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران شب گذشته سومین گزارش رسمی خود را دربارۀ ابعاد وسیع نقض حقوق بشر در ایران به سازمان ملل ارائه کرد.

دکتر شهید پریشب در نشست سازمان ملل فرازهایی از گزارش خود را قرائت کرد و گوشه ای از کارنامه هولناک رژیم ایران را برای نمایندگان رسمی کشورها ارائه کرد.

جمهوری اسلامی به جای پاسخگویی موضوعی به این گزارش، شیوه فحاشی به شخص دکتر احمد شهید و حتی هتاکی به دبیرکل سازمان ملل را در پیش گرفته است؛ که این هتاکی ها خود را از جمله روز گذشته در سخنان آقای علی لاریجانی رییس مجلس علیه دکتر شهید و دبیرکل سازمان ملل نشان داد.

دکتر شهید شامگاه چهارشنبه از وضع حاضر در ایران ابراز نگرانی کرد و اعلام داشت، حکومت اسلامی در زمینه حقوق بشر استانداردهای بین المللی را رعایت نمی کند.

احمد شهید در گزارشی که به سازمان ملل ارائه کرد، نوشت حکومت اسلامی ایران به اعدام و زندانی کردن افراد ادامه می دهد و هم اکنون در آن کشور چهل روزنامه نگار و سی و دو حقوقدان و فعال حقوق بشر زندانی هستند.

نماینگان حکومت اسلامی از گزارش احمد شهید انتقاد کردند و گفتند: شهید از ایران بازدید نگرده و چگونه به چنین آماری دست یافته است ولی شهید گفت که ایران است که تا کنون اجازه سفر به آن کشور را نداده است.
u

۱۳۹۱ آبان ۶, شنبه

مافیای قاچاق انسان و فروش اعضای بدن زندانیان توسط رژیم


قاچاق زنان و دختران به خارج از کشور به خصوص کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، در حکومت اسلامی ایران امری بسیار رایج و مرسوم است. تا جایی که حتی یکی از اصلی ترین بنیانگذاران و تئوری پردازان افکار فاشیستی حکومت اسلامی؛ حسن عباسی در سخنرانی علنی خود در سال ۲۰۰۸ به آن اعتراف کرد و وزیر اطلاعات وقت علی یونسی و رئیس جمهور وقت سید محمد خاتمی و مجمع تشخیص مصلحت نظام، سپاه و بسیج و… و آیت الله شاهرودی قوه قضائیه و محمدباقر قالیباف (فرماندهٔ سابق نیروی انتظامی و شهردار فعلی تهران ) و …را برای پاسخگو نبودن، بی توجهی و جلوگیری نکردن از فاجعه قاچاق دختران و زنان ایران به کشورهای عربی محکوم کرد
برطبق گزارش وزارت خارجه آمریکا در مورد حقوق بشر و همچنین انجمن دفاع از قربانیان خشونت در سال ۱۳۸۳ گوشه ای از آمار قاچاق دختران ایرانی چنین ذکر شده که ماهانه ۴۵ دختر ۱۶ تا ۲۶ ساله ایرانی فقط در کراچی توسط افراد ثروتمند خریداری می شوند. همچنین در این گزارش ذکر شده که حکومت ایران تاکنون هیچگونه مدرکی مبنی بر مجازات و اجرای قانون در مورد مقامات دولتی که در تسهیل قاچاق انسان نقش دارند،ارائه نکرده است.
در خلاصه گزارش شوکه کننده و تاثر برانگیز جولای ۲۰۱۱ حقوق بشر در مورد قاچاق انسان، به ویژه زنان و کودکان در ایران؛ این چنین آمده است؛

مسیرهای قاچاق:

ایران کشور مبدا، ترانزیت و منزل و مقصد قاچاق انسان است مشاهده شده قربانیانی که منشاء شان از ایران است به افغانستان، امارات متحده عربی، انگلیس، فرانسه، پاکستان، و ترکیه قاچاق شده اند.علاوه بر این، قربانیان ایرانی غالبا توسط خطوط هوایی با گذرنامه جعلی به اروپا قاچاق می شوند.
در همین حال قربانیانی نیز به ایران قاچاق شده که به طور کلی از کشورهای آسیای مرکزی و جنوب شرقی آسیا، افغانستان، و پاکستان می آیند، ایران به عنوان یک کشور ترانزیت قاچاق انسان برای افغانستان، پاکستان، امارات متحده عربی، یونان، ترکیه، عمان، مسقط و دیگر کشورهای اروپایی و کشورهای حاشیه خلیج فارس عمل می کند. قربانیان اغلب از طریق شهرهای در امتداد مرز ایران و پاکستان قاچاق می شوند.

عواملی که در ایران منجر به زیرساخت های قاچاق انسان می شوند

زنان و دختران در ایران به دلیل فقر شدید و قوانین سختگیرانه دولتی در مقابل قاچاق انسان آسیب پذیر هستند. ۶۰ درصد دانش آموزان در دانشگاههای ایران زنان هستند اما تنها ۱۵ درصد از نیروی کار در جامعه به زنان تعلق دارد و تنها ۲ درصد از مشاغل اداری به زنان واگذار شده است.
نرخ بیکاری برای زنان ۱۵ تا ۲۹ ساله، ۲۸ درصد و برای گروه های سنی ۱۵ تا ۲۰ ساله ۴۳ درصد است و تخمین زده شده که ۸ میلیون زن در زیر خط فقر زندگی می کنند. ماهیت مردسالارانه سنتی جامعه ایران نیز به عنوان یکی از عوامل تشکیل دهنده زیربنای قاچاق انسان شناخته شده است.
برای مثال، در ایران ارزش یک زن کمتر از نیمی از ارزش یک مرد است و سن مسئولیت قانونی نیز اینچنین تنظیم شده؛ که یک زن ظاهرا در سن بسیار کم و حساس ۹ سالگی به سن قانونی رسیده است اما سن قانونی مرد تقریبا دو برابر و در ۱۵ سالگی قید شده.

پدران و شوهران بی توجه و مسئولیت ناشناس

پدران و شوهران قادر به کنترل بیشترین جنبه های زندگی یک زن هستند از جمله اینکه چه زمانی و با چه فردی ازدواج کند و آیا اجازه اشتغال به کار در خارج از خانه را داشته باشد یا نه، همچنین ایران دارای یکی از بالاترین رکوردهای دختران فراری و زنان در جهان می باشد.
اعتقاد بر این است که به طور متوسط آمار دخترانی که روزانه از خانه های خود در ایران فرار می کند ۴۵ نفر است و تقریبا ۹۰ درصد آنان به روسپیگری روی می آورند. به گزارش یک مقام رسمی دولت ایران در سال ۲۰۰۵ ، دختران فراری در کشور ایران در ۲۴ ساعت اولیه فرار مورد تجاوز قرار گرفته اند. دختران فراری همراه با ۲۵۰۰۰ کودک خیابانی در تهران صید آسانی برای قاچاقچیان انسان در کشور هستند.
در این ویدیو گزارشی می شنویم و می بینیم از قاچاق دختران نوجوان ایران به کشورهای عربی.

اشکال قاچاق در ایران

به گفته رئیس دفتر انترپول در ایران تجارت برده/ سکس، یکی از سود آور ترین فعالیت ها در ایران امروز است و در زمان هایی با اطلاع و شرکت داشتن بنیادگرایان حاکم بر ایران انجام می شود.
مقامات دولتی ایران خود نیز در خرید، فروش و آزار جنسی زنان و دختران جوان شرکت دارند به عنوان مثال، رضا زارعی رئیس پلیس تهران، در سال ۲۰۰۸ برای حضور و شرکت داشتن در یک فاحشه خانه که به طور مخفیانه کار می کرد زندانی شد. تخمین زده می شود که هزاران نفر از ایرانیان هر ساله برای معاملات جنسی فروخته می شوند و در تهران به تنهایی ۸۴۰۰۰ روسپی و ۲۵۰ فاحشه خانه وجود داشته باشد.
بسیاری از فاحشه خانه ها همچنین به نام “خانه های عفاف” نامیده می شوند که از نقاط ضعف موجود در قوانین ایران برای جلوگیری از مجازات و برای باقی ماندن در داد و ستد روسپیگری استفاده می کنند و در این خانه های عفاف که به صورت بنگاه روسپیگری است مشتریان از نظر قانونی می توانند با روسپی برای مدت کوتاهی ازدواج کنند و پس از اینکه مقاربت رخ داد، او را طلاق دهند.
پناهگاه دختران فراری نیز به عنوان مکانی برای پیدا کردن روسپی شناخته شده است. بیشتر قاچاقچیان دختران بین سنین ۱۳ و ۱۷ سال را ترجیح می دهند گرچه گزارش هایی از فروش دختربچه ها در سنین ۸ و ۱۰ سال به کشورهای عربی نیز مو جود است. قاچاقچیان اغلب بیش از ۴۶۰۰ دلار آمریکا یا ۵۰ میلیون ریال برای هر دختر پرداخته اند.
بانوان زیبای ایرانی به دست رژیم منحوس اسلامی به عنوان برده های جنسی به کشورهای دیگر فروخته می شوند، به راستی این مصیبت دردآور خون هر ایرانی با شرفی را به جوش می آورد، آیا زمان آن نرسیده که ملایان را به سزای اعمال شان رساند؟
بانوان زیبای ایرانی به دست رژیم منحوس اسلامی به عنوان برده های جنسی به کشورهای دیگر فروخته می شوند، به راستی این مصیبت دردآور خون هر ایرانی با شرفی را به جوش می آورد، آیا زمان آن نرسیده که ملایان را به سزای اعمال شان رساند؟

به روسپیگری کشاندن دختران بازمانده زمین لرزه بم

پس از زلزله بم در سال ۲۰۰۳ قاچاقچیان انسان زنان و دختران یتیم را ربوده و آنها را به تهران آوردند و آنها به ایرانیان و افراد خارجی فروخته شدند. دختران فراری و کودکان خیابانی اغلب به کشورهای حاشیه خلیج فارس فروخته می شوند به قیمت ۱۱۰۰۰ دلار یا ۱۰۶ میلیون ریال.
دختران از استان خراسان با سنین اعم از دوازده تا بیست سال به عنوان “همسران” به مردان پاکستانی فروخته می شوند و سپس آنان را از طریق افغانستان به پاکستان برده شده و به فاحشه خانه هایی به نام “خرابات” فروخته می شوند.قاچاقچیان بسیاری به راحتی با پرداختن جریمه های کوچک که تنها ۶ درصد از کل سود حاصل از فروش یک دختر است از مجازات رهایی می یابند.

به بیگاری کشاندن افراد نیازمند به کار

قاچاق انسان برای سکس، تنها نوع قاچاق انسان نیست که در ایران اتفاق می افتد، کار اجباری نیز در حال حاضر به عنوان قاچاق انسان در ایران رایج است. در یک نمونه به مردان، زنان و کودکان گفته شد که آنها برای انجام شغل در منطقه زرآباد در یک باغ استخدام شدند و به آنها وعده شغل هایی با پرداخت حقوق و درآمد و هزینه های سفر داده شده که حقیقت نداشت و قربانیان مجبور به یکسال کار مجانی شدند و فقط به آنها آب و غذا ارائه شده بود، آنها هرگز برای کاری که در مدت یکسال انجام داده بودند حقوقی دریافت نکردند.

دزدیدن و قاچاق نوزادان

قاچاق نوزادان نیز در ایران رخ می دهد. به طور مثال در یک مورد؛ ۲۸ مرد و زن پزشک، کارکنان بیمارستان، کارمندان ثبت احوال و تنظیم شناسنامه با هم به مدت سه سال کار کرده بودند تا ۶۳ نوزاد تازه به دنیا آمده را از بیمارستان های تهران خارج کرده و به فروش برسانند.
در هر نمونه قاچاقچیان به پدر و مادر نوزاد گفته بودند که نوزاد مرده است و از بازگرداندن جسد نوزاد به خانواده سرباز زدند. سپس قاچاقچیان زن نوزادان را در زیر چادر خود مخفی کرده و از بیمارستان بیرون رفته اند. گواهی تولد جعلی، ساخته شده بوده، و بچه ها را به به مبلغ ۳۰ میلیون ریال به زوج هایی که هیچ اطلاعی از قاچاق این نوزادان نداشتند فروخته بودند، از زمان برملایی این گروه قاچاق انسان چند تن از نوزادان به پدر و مادراصلی خود بازگردانده شده اند.
زنان بزرگترین قربانیان قاچاق انسان هستند که در بیشتر مواقع به عنوان برده های جنسی و در برخی مواقع نیز به عنوان برده های کاری مورد استفاده قرار می گیرند. شوم بختانه بانوان ایرانی نیز در حال قاچاق شدن و به تباهی کشانده شدن می باشند.
زنان بزرگترین قربانیان قاچاق انسان هستند که در بیشتر مواقع به عنوان برده های جنسی و در برخی مواقع نیز به عنوان برده های کاری مورد استفاده قرار می گیرند. شوم بختانه بانوان ایرانی نیز در حال قاچاق شدن و به تباهی کشانده شدن می باشند.

بزرگترین حراج دختران و زنان ایرانی در سال ۱۳۸۳

اخبار قاچاق انسان از ایران حتی در بررسی اخبار رسانه های حکومتی جمهوری اسلامی که تحت شدید ترین سانسورها و معضوریت های حکومت خودکامه مذهبی هستند بسیار شوکه کننده و باورنکردنی است به طور مثال؛ در گزارش ۲۶ ماه مه ۲۰۰۴ برابر با چهارشنبه ششم خرداد سال ١٣٨٣ روزنامه شرق میزگرد خبری تدارک دید تا خبر فاجعه حراج ۲۸۶ زن و دختر ایرانی را در فجیره امارات متحده عربی اعلام کند.
یک خلبان ایرانی تبار به نام مصطفی بن یحیی که برای شرکت هواپیمایی امارات متحده عربی کار می کرد در این نشست خبری حضور داشت. در این میز گرد مصطفی بن یحیی جزئیات تکان دهنده ای از قاچاق دختران و پسران ایرانی به شیخ نشین های عربی ارایه داد که مورد توجه شرکت کنندگان در این میز گرد قرار گرفت او فاش ساخت موج قاچاق دختران و پسران ایرانی به امارات آنقدر گسترده است که یک ترمینال ویژه برای انتقال آنان در نظر گرفته شده است.

چگونگی پرواز دختران به کشورهای دیگر

مصطفی بن یحیی همچنین اعلام کرد: “به طور متوسط بین ۱۰ تا ۱۵ نفر از دختران در ۹ پرواز عادی روزانه به عربستان و ۲۰ پرواز نامنظم به طور هر روزه از ایران به دبی، قاچاق می شوند. علاوه بر این جسد جسد سه تا پنج دختر به صورت ماهیانه از این کشورها به دولت ایرات تحویل داده می شود…”.
لازم به ذکر است بن یحیی در طول جنگ تحمیلی بارها مورد تقدیر قرار گرفته بود، به طوری که عنوان “قهرمان” جنگ را نیز از آن خود کرده است. او که قرار بود با حضور در صحنه حراج گزارش مستقیمی را از این حراجی در اختیار خبرگزاری سینا قرار دهد به مدت ۲۴ ساعت در مکانی نامعلوم بین دبی و فجیره در بازداشت به سر برد و مورد تهدید قرار گرفت به گفته وی بازجویان ناشناس به او خاطرنشان کردند:”که سر به نیست کردنش مثل فروش دختران وپسران همچون آب خوردن خواهد بود!”.
فرتور اعضای بازداشت شده یک باند قاچاق زنان در ایران را نشان می دهد. اخبار مربوط به قاچاق زنان ایرانی از سوی حکومت اسلامی همواره سانسور شده و هیچ وقت به طور کامل به گوش مردمان مان نرسیده است.
فرتور اعضای بازداشت شده یک باند قاچاق زنان در ایران را نشان می دهد. اخبار مربوط به قاچاق زنان ایرانی از سوی حکومت اسلامی سانسور شده و هیچ وقت به گوش مردمان مان نرسیده است.

اظهار بی اطلاعی سفیر ایران در امارات از سر به نیست کردن دختران

در همان زمان علیرضا سالاری سفیر ایران در امارات از این موضوع اظهار بی اطلاعی کرد و در گفت وگو با روزنامه شرق گفت: «تاکنون گزارشی در این رابطه به ما نرسیده است.» و افزود:«ضمن اینکه این مسئله در این کشور ممنوع بوده و با آن برخورد می شود.»
او همچنین گفت :«اثبات و نفی این موضوع را بسیار مشکل خواند و در ادامه گفت؛ «به رغم آنچه که در خبرها مبنی بر انتقال ماهانه ۳ تا ۵ جسد دختر ایرانی به کشور منتشر شده است، در فروردین ماه ما فقط ۵ جسد و در اردیبهشت ماه دو جسد را به کشور منتقل کردیم که از این تعداد ۳ نفر ملوان بودند»
سالاری ممنوعیت این موضوع در امارات متحده را در حالی عنوان کرد که به رغم توصیه های چندباره سازمان ملل متحد تاکنون هیچ مدرکی دال بر پیوستن این کشور به پروتکل مبارزه با قاچاق انسان در سایت رسمی سازمان ملل وجود ندارد و اظهار بی خبری و تکذیب و بی اعتنایی به این فاجعه بیشتر به سرپوش نهادن بر این فاجعه انسانی و نشان از دست داشتن مستقیم مقامات دولتی در حراج های انسانی مردم ایران می باشد.
و سفیر کشور ایران در امارات حتی فراموش کرد که به غیر از بهانه آوردن و تکذیب کردن اجساد زنان و دختران ایرانی در ماه فروردین، متذکر شود که چه توضیح قابل قبول دیگری درباره ۳ تا ۵ جسدی که در ۱۱ ماه دیگر همین سال به ایران بازگردانده شده بدون وجود یک شبکه گسترده دولتی قاچاق انسان در ایران ممکن است!
و یا اینکه چگونه می توان شهادت افشاگرانه خلبان ایرانی تباری را نادیده گرفت که در گردهمایی خبری به تحویل دادن سه تا پنج جسد از دختران ایرانی به طور ماهیانه و هر ساله از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس پرده برداشت!.
بن مایه ها: